Sunday, 5 April 2009

FRUIT TART

Sorry, my choc coating need to be improved. I like to eat these tart after it's been in refrigerator overnight.

.

4 comments:

kakyong said...

Salam...

adoiii.. sedap nyer... hmm, ptg2 camni best gak kan makan tart buahan dan milo panas... ni yg buat kakyong tingin ni... hohooohh, cari kat kedai jer ler.. nak buat, belum ade oven lagi...

Faizah said...

Yani, mmg sgt sedap fuit tart ko, aku rasa menarik sbb ada rasa2 coklat sama kat bwh tu, and then dia punya crust mmg sedap2 gitu nk makan, and I also like it best bila makan lepas kuar dr peti sejuk:D thanks a lot yani..mmg sedap aaaa... cayaaa la babe!!

eiramalik said...

yani....menariknya.....resepi ade x...?

eiramalik said...

yani....nnt klu ko jadi buat cheese tart, ko amik gambo cheese tu ekk....masuk kt blog skali...tau....tq....

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin